Verhuur

MATERIAAL

Naast ons lokaal verhuren wij ook ons materiaal. We hebben ter beschikking:

  • Tenten (seniors en patrouilles)
  • Sjorbalken (1m tot 6m), sjortouw
  • Kookmateriaal: potten, servies, mixer
  • Shelters
  • Projectieschermen
  • ...

Voor meer informatie over het verhuur van ons materiaal mag je een mailtje sturen naar materiaal@scoutsengidsenretie.be.

LOKAAL

Op zoek naar een ideale plek om met de jeugdbeweging op weekend of op kamp te gaan? Dan zit je helemaal goed bij Scouts en gidsen Retie. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om ons prachtige lokaal neer te poten, maar het resultaat mag er, al zeggen we het zelf, absoluut wezen. Een groot aantal groepen hebben al gebruik gemaakt van onze faciliteiten, en velen keren later meermaals terug. Wij verhuren het hele jaar door, maar natuurlijk enkel op tijdstippen dat onze eigen groep niet aanwezig is. Op de website van onze lokalenverhuur (link staat onderaan) kan je op de kalender kijken wanneer het lokaal nog beschikbaar is. Let op de kleuren!

Ruime voorzieningen

Het scoutsdomein ligt aan een rustige weg op een terrein van 1 hectare. Zowel binnen als buiten zijn er talloze mogelijkheden. In de grote zaal kunnen tot 50 mensen slapen (zelf bedden of matrassen meebrengen). Bovendien is de zaal opdeelbaar in 2 stukken, waardoor de ene ruimte als slaapplaats kan dienen en de andere als speel- en eetruimte. De volledig ingerichte keuken herbergt een gasvuur voor 6 (grote) potten, ruime afwasbakken, een werkblad en koelkasten. Wij verhuren ook borden, bestek en glazen. In het sanitaire gedeelte zijn aparte douches en toiletten voor jongens en meisjes, inclusief een gehandicaptentoilet.

Meer informatie vind je op: https://www.lokaalscoutsretie.be (lokaal@scoutsengidsenretie.be)